image
logo navigation Меню

Актуально



Zero Energy House – нова лінія будинків KAGER з нульовим споживанням енергії

Zero energy house – нова лінійка будинків KAGER з нульовим споживанням енергії. Європейська «Директива EnEV 2009 про енергоефективність будівель» передбачає, що всі будівлі, збудовані з 2018 в ЄС, повинні виробляти стільки ж енергії, скільки вони споживають. Будинки виробляють більше енергії ніж споживають, завдяки використанню максимально ефективної термоізоляції конструкції будинку та використання енергоефективних інженерних мереж будинку – теплових насосів, вентиляції з рекуперацією тепла та сонячних панелей. Висилаємо каталог за запитом.

Розгорнути
Нова колекція проектів будинків від КАГЕР 2017

Нова колекція проектів будинків 2017 року вже у нас на сайті! Проекти люксової лінії Vita Nova EDITION були перероблені і оптимізовані, у нас з'явилася нова лінійка економічних будинків Vita Nova Urbana, та повністю оновлена наша середня лінія оптимальних будинків CLASSIC.

Розгорнути
Міні-готель KAGER біля Києва

Ми завершили розробку проекту міні-готелю для нашого клієнта. У ньому 25 комфортних номерів з склінням від підлоги до стелі, зона рецепції і технічні приміщення, загальна площа готелю 778 м2. Він буде побудований в лісі, на території вже існуючого ресторанного комплексу на Бориспільській трасі, біля Києва.

 
 
 
 

Розгорнути
Нова резиденція біля Києва

Ми завершили проектування резиденції, яка буде побудована в цьому році під Києвом, на узбережжі Київського водосховища. Площа будинку 500 кв.м., в будинку 5 спалень, кожна зі своїм санвузлом, гардеробом і балконом, кабінет з кінозалом і звичайно велика об'єднана зона кухні, їдальні і камінної зали, головний фасад повністю в склі, з видом на воду. Архітектор - Фаррух Муслімов з Баку. Резиденція буде складатися з двох таких будинків та окремої спа-зони.

Розгорнути
Ексклюзивний дизайн

Ми пропонуємо Вам розробити індивідуальний проект вашого майбутнього будинку спільно з креативним архітектором з Баку, Фаруком Муслімовим. Він має багаторічний досвід проектування і дизайну будинків найвищого класу. Зараз він розробляє цікавий проект для нашого клієнта з Києва. Приклади його робіт Ви можете подивитися в спеціальній фотогалереї.

Розгорнути
Нова архітектура будинків КАГЕР

Зараз, спільно з італійськими архітекторами ми розробляємо нову лінію будинків KAGER з пласким дахом. Особливістю цих будинків буде безрамне скління від підлоги до стелі, консолі, оздоблення фасаду дерев'яним панелінгом з модрини і балкони зі скляною огорожею. В залежності від проекту, деякі пласкі дахи можуть бути експлуатованими або зеленими.

Розгорнути
Дизайнерські збірні будинки KAGER VITA VISION

VITA VISON означає нескінченну уяву.
Всі ваші творчі ідеї і бачення архітектора можуть бути виконані нами. Будь це розкішна вілла, заміський будинок, сама сучасна архітектура або репліка сільського будинку, навіть найсміливіші рішення можуть бути виконані із дерева. Це може бути сама смілива архітектура з гнутим дахом, скляними сходами і скляними міжповерховими перекриттями, середземноморський стиль і навіть класична архітектура. Кожен з вас може вибрати той стиль будинку, до якого лежить душа.

Розгорнути
Монтаж завершено! Запрошуємо подивитись результат!

Ми вже завершили монтаж будинку, вклали черепицю і змонтували навіс Кагер для двох автомобілів. Ми запрошуємо Вас подивитися на результат у с. Лісники, біля Києва! Якщо ви плануєте приїхати, зв'яжіться будь ласка з нами заздалегідь за тел 097 440-1-440. За деталями процесу ви можете слідкувати на нашій сторінці в fb: http://www.facebook.com/KAGERHOUSE

Розгорнути
Запрошуємо Вас на монтаж будинку KAGER!

Шановні друзі, ми запрошуємо Вас відвідати монтаж будинку Кагер в с. Лісники, біля Києва. Монтаж буде проходити з 1 по 7 липня. Ви зможете побачити весь процес монтажу будинку, відвідати зібраний будинок і отримати всі відповіді на ваші запитання! Якщо ви плануєте приїхати, зв'яжіться будь ласка з нами заздалегідь за тел 097 440-1-440. За процесом монтажу ви можете слідкувати на нашій сторінці в fb: http://www.facebook.com/KAGERHOUSE

















Розгорнути
Будинок KAGER відтепер у нашому офісі!

У нас з'явилася модель будинку VNE209 в масштабі 1:20! Будинок виконаний аж до найдрібніших деталей, видно кожен гвинтик, кожна, найдрібніша деталь конструкції, в будинку є підсвітка, меблі і навіть справжній кактус! Запрошуємо на перегляд!

 

df


fdg


gfh


jhk
ghjh


cxbx


klk


fjh

Розгорнути
Ми у Фейсбуці!

Останні новини, ще більше фотографій наших будинків, фотозвіти з будівельних майданчиків, відео з монтажів, обговорення в он-лайн режимі - все це на нашій сторінці в Facebook.
Приєднуйтесь до нас: http://www.facebook.com/KAGERHOUSE

Розгорнути
facebook УКР
РУС ENG